The mark news

Sportief

Bedrijven kiezen The Mark niet alleen voor het mooie gebouw, maar ook voor de prettige locatie: aan een van de belangrijkste snelwegen van Nederland met eigen afrit en met uitstekend openbaar vervoer.Een kantoor in het centrum van Rotterdam is leuk, maar The Mark biedt meer gemak: je parkeert je auto in de eigen parkeerkelder en binnen een minuut sta je in je kantoor.

En de levendigheid van het stadscentrum? Die creëren wij in het gebouw zelf. Een centrale receptie met lekkere ko ebar en stomerijservice, een modern vergadercentrum, een uitstekend bedrijfsrestaurant en een in-house gym: straks allemaal onder één dak.

Door al deze voorzieningen spreekt The Mark een brede doelgroep aan. Niet alleen grote organisaties, maar ook de ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf. We hebben exibele vloeren om iedereen te bedienen. Bovendien staat The Mark voor kwaliteit voor een Rotterdame prijs. Opgeteld levert dat de beste value for money op. Het mooie is: bedrijven kunnen in The Mark heel e ciënt hun meters huren. Voorzieningen die je niet continue nodig hebt – vergadercentrum, bedrijfsrestaurant, ko ebar – levert The Mark gewoon.
Bedrijven willen geen standaardkantoor dat zij in elke stad kunnen huren. Zij willen reuring en interactie.

Daar staat The Mark voor: alle bloedgroepen in het gebouw lopen straks door elkaar. Zo ontstaat als vanzelf new business. Dat wens ik alle toekomstige huurders van The Mark van harte toe!

INTERESSE

Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Geen velden gevonden.